CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

APARTMÁNY FAMILY ★ ★ ★ 

(Veľký Meder,  Jižní Slovensko)

Apartmány se nachází 150 metrů od termálního koupaliště v ulici Slnečná.

Všechny ceny a objednávka

Ubytování je v prostorných a elegantně zařízených pokojích a apartmánech s celkovou kapacitou 28 pevných lůžek a 9 přistýlek. Apartmány Family jsou oplocené. Možnost uložení zamčených kol na zakryté terase přízemních apartmánů – proto je zapotřebí pobyt s koly předem nahlásit.

Hodnocení klientů: 9,1 z 10 ★★★★★★★★★☆

Ivana hodnotí za pár ve středním věku pobyt v srpnu 2017 ★★★★★★★★★★

Klady:
Pokoje dobře vybavené, čisto, klimatizace, dobrá komunikace s majitelem

Zápory:
Za nás - nic, my byli opravdu spokojeni

Marie hodnotí pobyt v září 2016 ★★★★★★★★★☆

Klady:
Dobrý den, pobyt v Apartmánu Family, Veľký Meder byl velmi přijemny v klidnem prostředí, jenom jeden večer netekla tepla voda.

Zápory:

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením, kuchyňkou, terasou nebo balkonem. V celém objektu je připojeni k internetu přes Wi-Fi.

Stravování

V ceně pobytu vlastní strava. Možnost dokoupení polopenze. Dítě do 3 let má snídaně zdarma, večeře (poloviční porce). Stravování je zajištěno v hotelu Orchidea (snídaně švédské stoly, večeře polévka + výběr ze 2 jídel + dezert).

Slevy

Parkování u objektu zdarma. Dítě do 3 let bez nároku na lůžko zdarma. Dětské ceny platí při ubytování s dvěma dospělými v apartmá.

Příplatky

Rekreační poplatek 1,5 EUR/osoba a den, platba na místě. Pobyt na jednu noc na dotaz. Pobyt se psem jen v apartmánech na přízemí 5 EUR / noc, platba na místě. Klimatizace jen v pokojích na poschodí 3 EUR / den, platba na místě.

Bonusy při objednávce ubytování na tomto webu


Nej atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

  • HOTEL PLAUTER KÚRIA HOTEL PLAUTER KÚRIA, Veľký Meder - Nově zrekonstruovaný moderně zařízený hotel je v tichém prostředí a je vzdálený cca 900 m od termálního koupaliště ve Veľkém Mederu....

Všechny apartmány/studia